Zdrav način življenja

Welton brend je oblik savremenog i zdravog načina življenja. Vrhunski kvalitet i savremeni dizajn proizvoda omogućavaju potrošačima osećanje privilegovanosti. Veoma širok spektar proizvoda, iskustvo i savremeni pristup izdvajaju Welton od konkurencije. Spoj iskustva i mladosti u kompaniji je dobitna kombinacija koja je brend za veoma kratko vreme dovela do nivoa apsolutne prepoznatljivosti na tržištu.

Osnovan je 2007. godine kao porodični san. San o brendu koji će ujediniti viziju dugogodišnjeg porodičnog biznisa i svakodnevno zadovoljstvo stvaranja novog i neočekivanog. Zato je Welton uvek mlad, uvek nov i uvek aktuelan. Grupa mladih ljudi, svakoga dana, radi na tome da svaki vaš Welton trenutak bude poseban i izuzetan.

Veoma je širok spektar Welton proizvoda. Razlog tome je potreba da se stvori brend koji će postati način, stil vašeg življenja. Ubrzani ritam, hiperprodukcija i stres savremenog života bivaju amortizovani malim trenucima ličnog zadovoljstva. To su samo vaši trenuci u kojima osećate pažnju i toplinu. Kvalitetom, ukusom i dizajnom Welton vam pruža da od malih trenutaka načinite praznik i životni stil. Ritual pijenja čaja, druženje sa prijateljima uz kafu, spremanje specijaliteta najbližima…

Welton je brend koji je stvoren da traje. Tako se gradi, postupno i strpljivo . Namenjen je budućim generacijama kojima će ostaviti u amanet poruku da sitnice život čine lepšim i potpunijim. Tu smo da vam ponudimo trenutak vašeg zadovoljstva.

Vaš Welton

Vrhunski kvalitet

Naša firma poseduje HACCP sertifikat za proizvodnju i pakovanje čajeva sertifikovan kod TÜV Srbija, a u toku je i implementacija IFS standarda.

Trudimo se da stalnim usavršavanjem i praćenjem trendova još više poboljšamo kvalitet naših proizvoda i da pružimo našim potrošačima proizvode vrhunskog kvaliteta.